DO -50% POPUSTA NA VSE IZDELKE! Popust se obračuna pri blagajni.

Dostava in osebni prevzem

Dostava

24-urna dostava

Več kot 98% paketov dostavimo z GLS naslednji delovni dan!

 

Kupljeni izdelki bodo dostavljeni na katerikoli naslov na območju Slovenije. Za dostavo skrbi GLS Slovenije ali drug dobavitelj po izbiri ponudnika. Za blago na zalogi je dobavni rok do 5 delovnih dni, v kolikor pa blago ni na zalogi, je uporabnik o tem obveščen pred zaključkom nakupa, kot tudi o ocenjenem oz. predvidenem roku za dobavo.

 

Ob naročilu izdelkov v skupni vrednosti do 49,99 EUR znašajo stroški pakiranja in dostave 3,50 EUR (ne glede na težo, količino in velikost naročila). Ob naročilu izdelkov ob skupni vrednosti od 50,00 EUR so stroški pakiranja in dostave brezplačni.

 

Uporabnik na spletni strani in spletni trgovini bigtruckbrand.si izbere izdelke, ki jih želi kupiti in nakup potrdi z uporabo kontaktnega obrazca. Pred potrditvijo nakupa je dolžan uporabnik preveriti vse izdelke, svoje podatke in končni znesek naročila in lahko naročilo po potrebi tudi popravi. Uporabnik nato s ponudnikom dogovori podrobnosti o načinu plačila in načinu dostave. Če želi uporabnik plačati po predračunu, mora to omeniti ponudniku pri dogovoru.

Osebni prevzem

Osebni prevzem artiklov je možen na naslovu Bartlova ulica 5, Šmartno pri Litiji ob predhodnem dogovoru na telefonski številki 051 334 666.